Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Τελείωσε το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης.


Τελείωσε την Παρασκευή 10 Αυγούστου το τμήμα παιδικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα - Αλυζίας, το οποίο διήρκεσε δύο εβδομάδες. Στο τέλος του σημερινού τελευταίου μαθήματος, έγινε μία μικρή γιορτή, όπου τα παιδιά κεράστηκαν ένα γλύκισμα (ευχαριστούμε πολύ την κα Αριάδνη Θεοχαρίδου) και ένα χυμό (ευχαριστούμε τα σούπερ μάρκετ του Παρασκευά Λιότου).
Κατόπιν στα παιδιά απονεμήθηκε στο καθένα το μετάλλιο τους από την δασκάλα τους κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου, για την προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια των μαθημάτων και την μεγάλη βελτίωση και πρόοδο που επέδειξαν στη σχέση τους με την θάλασσα.
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Παρασκευά Μαρούλη, για την φύλαξη και την φροντίδα των υλικών του παιδικού τμήματος κολύμβησης (τουβλάκια, σανίδες και σημαδούρες) και όλους όσους βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες.
Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς για την εθελοντική χρηματική τους συνδρομή των 165 €, που ήδη έχουν περαστεί στα έσοδα του Ομίλου μας, στο αρχείο του ισολογισμού που βρίσκεται μόνιμα αναρτημένο στην ενότητα ''Οικονομικά'', όπως και επίσης τα παλαιά και νέα μέλη καθώς και τους φίλους του Ναυτικού Ομίλου για τα 400 € φετινές εισφορές, γιατί ως γνωστό ο Ναυτικός Όμιλος, από συνειδητή επιλογή, κάνει τις μικρές δράσεις του με λεφτά από το Ταμείο του και μόνο (εισφορές ιδιωτών) και όχι με επιχορηγήσεις του Δήμου ή των Νομικών του Προσώπων.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου να καταβάλουν την συνδρομή των 20 €, που μετά από πολλά χρόνια φέτος ζητήσαμε, ώστε ο Όμιλος μας να συνεχίσει τις δράσεις του και να επιστρέψει τα λιγοστά χρήματα πάλι στην τοπική κοινωνία.
Και του χρόνου με υγεία...